BasSchipperPictures

welcome to my site, feel free to send me a message

About

Een groot liefhebber van rock concerten. Harde muziek, gekleurd licht, expressie en beweging. Maar evengroot liefhebber van de stilte in de natuur. Dieren die zich onverwacht laten zien. Het geluid van vogels en de geur van het seizoen.

Op pad gaan om nieuwe plekken te ontdekken. Vervallen gebouwen of interessante architectuur. In de vroege ochtend, overdag en ook ’s nachts. Met verschillende weersomstandigheden. En mensen. Die met hun lifestyle (werk, sport, hobby) als verlengstuk hun unieke zelf kunnen zijn.

Bas weet met zijn oog voor detail precies die beelden te vangen die zijn perspectief op de wereld weergeven. Daarin gaat hij geen uitdagingen uit de weg en ontwikkeld hij zich met de materialen die hij gebruikt en de omstandigheden waarin hij fotografeert.

En dat laat zich zien in zijn portfolio waar hij steeds weer nieuwe verrassende foto’s aan toe kan voegen.

Bas ziet fotografie als kunst, het draait niet alleen om de foto, maar ook het uit zijn oogpunt bekeken ideaal wat hij in beeld wilt brengen. De gedachten hierover, de uitvoering hiervan en de nabewerking zorgen voor een samenspel, wat kloppend moet zijn om een foto compleet te maken.
Dit gevoel spiegeld zichzelf in de foto, het foto’s maken in opdracht is mogelijk, tenzij je Bas hierin volledige vrijheid geeft.


© 2023 BasSchipperPictures

Thema door Anders Norén