Welkom op mijn site: klik op de menubalk om te navigeren

KVK nummer 92766552

Contact & Order

Ben je gefotografeerd op een festival of evenement, ga dan naar mijn facebookpagina en wie weet sta jij hier tussen klik hier om te kijken of je er tussen staat (deze staan vaak al 1 dag na een evenement online)

Wil je graag een foto bestellen die je gezien hebt welke door mij is gemaakt? neem dan even contact met mij op.


Mooie foto’s van Bas Schipper Pictures gezien op deze site en interesse om deze te bestellen?

Ga naar de foto (alleen natuurfoto’s) en klik onderaan de foto op “order” je wordt dan doorverwezen naar een bestelsite waar je mijn foto zonder logo op diverse manieren kunt bestellen.
Denk hierbij in de vorm van een print op linnen, als puzzel, forex of als placemat, zelfs een tuinposter is mogelijk omdat mijn foto’s op hoge kwaliteit zijn gemaakt.

Je kunt mij benaderen via: basschipperpictures@gmail.com

Mijn foto’s worden afgedrukt door een extern professionele drukker, die ik met zorg heb uitgezocht. Dit bedrijf draagt zorg voor de kwaliteit en staat bekend op de hoge kwaliteit van verpakken en versturen. Mocht er toch iets mis gaan dan kunt u uiteraard contact opnemen met dit bedrijf, de gegevens staan in de verzend bon.

Onderstaand een overzicht om een goede keus voor jezelf te maken waarop je een foto wilt afdrukken:

 • Dibond is een composietmateriaal gemaakt van twee platen aluminium met een 3 mm dikke kunststoffen kern. Dibond is steviger en lichter dan gewoon aluminium en is tevens UV- en waterbestendig! Het materiaal wordt voorzien van een witte toplaag.
 • Plexiglas de foto wordt direct op de plexiplaat gedrukt. Dankzij de meegeleverde afstandhouders en de natuurlijke doorschijnendheid van plexiglas krijgen de foto’s op plexiglas een mooie diepte. Hoge kleurechtheid en snel geleverd! als je echt wilt genieten van de hoge kwaliteit foto die beschikbaar zijn op de deze site heeft dit zeker de voorkeur.
 • Canvas dit product is al een tijdje immens populair. Geprint op ‘schildersdoek’ krijgt de foto een artistieke uitstraling. Door de texturen gaan wel details verloren. Het systeem is licht en daardoor geschikt voor grote formaten.
 • Tuinposters hebben een zeer hoge kleurechtheid en zijn UV- en waterbestendig. Wij drukken de tuinposters op stevig zeildoek en voorzien de tuinposters van metalen of transparante ringen. De tuinposters zijn beschikbaar in zes verschillende maten tussen 50×50 en 200x150cm.
 • Hout je kunt het zo gek niet verzinnen, of op een bepaald materiaal kan wel een foto afgedrukt worden. Hout is hier een mooi voorbeeld van. Niet iedere foto leent zich hier voor, want je blijft de texturen van het hout zien. Deze zichtbaarheid geeft iedere afdruk wel een eigen unieke uitstraling.
 • PVC is een geschuimde plaat voor binnen- en (kort) buitengebruik. De plaat is 5mm dik en heeft een hard, glanzend oppervlak wat niet reflecteert. Hierdoor komen kleuren nog sterker naar voren.
 • Karton, er wordt gebruikt gemaakt van 1,5 cm dik honinggraatkarton. Dit karton heeft een hoge fotoscherpte en is 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar. De wanddecoratie opgehangen worden met het standaard meegeleverde plaksysteem of via het luxe zwevend ophangsysteem.
 • Kurk heeft standaard een witte ondergrond en heeft daardoor een hoge kleurechtheid. Er wordt gebruikt gemaakt van gerecycled 6 mm dik kurk wat het een mooie robuuste uitstraling geeft. Een leuke keuze die in elk interieur past!
 • Aluminium wanddecoratie wordt op geborsteld aluminium gedrukt en is hiermee UV- en waterbestendig. Als cross-sell kan er een baklijst in de kleur zwart of houtkleur worden aangeboden. Aluminium geeft een speciaal effect, hierdoor gaat de echtheid van een natuurfoto deels verloren, maar past zeker binnen een modern huis.
 • Fotopuzzels worden gedrukt op gerecycled karton en zijn verkrijgbaar in 6 verschillende maten, van 120 tot 1500 stukjes. Ze worden geleverd in hoogwaardige kartonnen dozen. Met Print API verkoop je puzzels vanuit je eigen app of website!
 • Posters zijn beschikbaar in standaard- en HD-kwaliteit en ze kunnen mat of gloss afgewerkt worden. Grootformaat posters (A0 t/m A2) worden standaard op 140-grams papier gedrukt en netjes verzonden in kokers. De kleinere posters (A3 en A4) worden gedrukt op 210-grams papier en onze HD-posters worden op 250-grams glosspapier gedrukt. In hoge kwaliteit gedrukt en snel geleverd!


© 2024 Welkom op mijn site: klik op de menubalk om te navigeren

Thema door Anders Norén